Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!

Produse lactate

  • Lapte consum 1,8 % U.G

    Produs natural ce nu necesita fierbere,este obtinut din lapte integral,normalizat,printr-o pasteurizare inalta.
  • Lapte batut 2 % U.G

    Produs natural coagul ferm, este obtinuit din lapte de vaca,normalizat,printr-o pasteurizare in vana.
  • Sana 3,6 % U.G

    Produs natural, este obtinut din lapte de vaca normalizat obtinut printr-o pasteurizare in vana.

  • Iaurt 2,8 % U.G

    Produs natural, este obtinut din lapte de vacab normalizat obtinut printr-o pasteurizare in vana.

  • Iaurt dietetic 0,1 % U.G

    Produs natural,este obtinut din lapte de vaca normalizat obtinut printr-o pasteurizare in vana.
  • Smantana 20% U.G

    Produs natural, este un produs omogenizat obtinut printr-o pasteurizare in vana la o temperatura inalta.
  • Branza de vaci 0,1% U.G

    70 % umiditate,produs natural obtinut din lapte de vaca degresat si pasteurizat.
  • Cascaval Rucar

    Produs natural,este obtinut din lapte de vaca nepasteurizat cu o grasime de 42-45 % U.G
  • Telemea

    Produs natural, este obtinut din lapte de vaca pasteurizat cu o grasime de 38-40 % U.G
  • Branza topita

    Produs natural,este obtinut prin amestecul si omogenizarea produselor lactate din productia proprie
  • Branza topita arome

    Este obtinuta prin amestecul si omogenizarea produselor lactate(cascaval,smantana) obtinand un produs cu aroma specifica.
  • Branza burduf

    Produs natural,este obtinut prin amestecul si omogenizarea produselor lactate:cascaval-smantana-urda din prod. proprie.
  • Unt 65 % U.G

    Produs natural, este obtinut prin "baterea" smantanii.
  • Lapte batut 2 % U.G

    Sugestie de prezentare : pahar
  • Smantana 20 % U.G

    Sugestie de prezentare : galeata
  • Cascaval Rucar

    Sugestie de prezentare : roata
  • Smantana

    Sugestie de prezentare : caserola 35g