Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!

Produse panificatie

  • Franzela Alba

    Cu aspect clasic si un gust deosebit ce iti da impulsul de a-i rupe un colt si de a-l manca pe loc, franzela alba ramane preferata clientilor pentru mesele zilnice. Se comercializeaza sub forma neambalata sau feliata si ambalata

  • Paine Alba la Tava

    Cu o forma ce da o nota distincta fiecarei mese, painea la tava reprezinta o alegere excelenta pentru mesele traditionale romanesti si nu numai. Se comercializeaza sub forma neambalata sau feliata si ambalata.

  • Cozonac

    Produs traditional, rumen si gustos, exact ca cel scos din cuptorul bunicii, cozonacul este un preparat special ce aduce in fiecare zi o atmosfera de sarbatoare.

  • Colaci Simpli

    Din aceiasi categorie a produselor traditionale cu specific religios sunt colacii simpli preparati, extrem de apreciati atat de copii cat si de adulti. Se comercializeaza sub forma neambalata.

  • Paine Impletita

    Paine alba impletita cu interiorul pufos, cu coaja crocanta si parfumata ce incununeaza orice masa ce se doreste a fi festiva. Se comercializeaza atat sub forma ambalata cat si neambalata.

  • Paine Neagra (Graham)

    Un produs sanatos, cu un continut nutritiv ridicat, asigurand o digestive usoara, ce inlocuieste cu succes painea alba, fiind preferata celor care isi doresc sa aiba o nutritie echilibrata. Se comercializeaza sub forma neambalata sau feliata si ambalata.

  • Paine cu cartofi

    Painea cu cartofi sau painea ardeleneasca, este un produs delicios ce are o consistenta aparte prin contributia cartofului la prepararea aluatului.

  • Japoneze

    Satioase si cu o aroma unica, japonezele vin in sprijinul celor ocupati, mereu in miscare, fiind solutia ideala pentru o mica gustare intre mese. Se comercializeaza sub forma neambalata.

  • Colaci Traditionali

    Colaci gustosi, ce fac parte din categoria produselor specifice traditiilor culturale si religioase autohtone. Se comercializeaza de obicei impreuna cu panachida si sub forma neambalata.