"Cu noi gusti viata in fiecare zi !"

Lapte si produse lactate

 

Spicul 2 S.R.L este producator pentru o gama larga de produse lactate din lapte de vaca, cunoscute sub brandul "Dorolact", precum si o variata gama de produse de panificatie. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania si din intreaga Europa,astfel incat sa devenim un partener de incredere pentru toti partenerii nostri.

Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale.

Spicul 2 S.R.L a fost infiintata in 1991 si are sediul in Dorohoi, judetul Botosani. Compania noastra are un colectiv de 200 angajati.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt atent controlate si evaluate de profesionisti pe fiecare departament in parte.

Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor de catre consumatori.

Toate produsele noastre sunt certificate, indeplinesc toate cerintele si normele europene fiinf autorizate pentru schimburi intracomunitare.

Vrem sa adcem pe mesele dumneavoastra cele mai proaspete si sanatoase produse lactate: lapte de consum, lapte batut, sana, iaurt, smantana, branza de vaci, branza topita, branza de burduf, cascaval, unt